Cik Sastera Bercerita

Want It Want It !
Sunday, January 20, 2013 | 11:45 PM | 0 comments
assalamualaikum .

aku ada pendam satu post ni .
dah lama tak buat .
tiba tiba terasa nak buat post ni .
hehe XD

ada beberapa benda yang memang aku nak sangat .
aku harapkan yang aku boleh dapat semua ni ,
dengan usaha aku sendiri .


ni instax . family aku nak bg nanty .


second , peplum dress . baju ni sangat lawa :)


next is half moon shawl . comel je :)


yang ni pulak baju kurung peplum . lawa !


and lastly , walaupon aku dah tua tapi aku sangat fanatik DOMO !

tu la barang barang yang aku nak .
InShaaAllah , ada peluang nanti aku nak beli :)

assalamualaikum .

''it's worth it''-cik sastera .

Older Post | Newer Post